Stacks Image 66

Loonadministratie & Personeelszaken

Ondernemen is één, werkgever zijn (personeelszaken en loonadministratie) een tweede. Sterker nog, het is een vak apart. Geen wonder dat u soms niet weet hoe u het moet aanpakken. Bij VPS weten we raad met alle soorten loonadministratie en personeelszaken.
Het voeren van een (salaris) administratie kan tijdrovend en ingewikkeld zijn. Bovendien verandert wet- en regelgeving regelmatig. Het uit handen geven van uw loonadministratie kan u daarom een hoop rust en zekerheid bieden. Door ons uw salarisadministratie toe te vertrouwen maakt u een keuze waar u geen spijt van zult krijgen. Wij zijn op de hoogte van alle (nieuwe) ontwikkelingen en besparen u kostbare tijd en kosten.

Bij ons kunt u volwaardige dienstverlening verwachten. Naast ons uitgebreide advies zorgen we er voor dat de nodige gegevens netjes bij de Belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en andere instellingen terecht komt. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen zonder zorgen over het salarisproces.

Naast de salarisadministratie zijn er tal van vraagstukken die kunnen spelen wanneer u personeel in dienst heeft. Denk hierbij aan de re-integratie verplichtingen in geval van arbeidsongeschiktheid bij uw personeel, de verplichting om te zorgen voor een veilige werkplek, de mogelijkheden om deze risico’s te beperken (verzekeringen) en het voeren van een gestructureerd, actief personeelsbeleid.

Bovendien heeft u als ondernemer inzicht nodig in de kosten van uw personeel. Ook hierbij kunnen wij u prima van dienst zijn.
 VPS
Mr. F.J. Haarmanweg 53
4538 AN Terneuzen
 CONTACT
T 0115 - 47 20 59
info@vps-administratie.nl
 MEER
KVK 52198839
BTW NL8503.39.662.B01
Algemene voorwaarden
 SOCIAL