Loonadministratie en Personeelszaken

Ondernemen is één, werkgever zijn (personeelszaken en loonadministratie) een tweede. Sterker nog, het is een vak apart. Geen wonder dat u soms niet weet hoe u het moet aanpakken. Bij VPS weten we raad met uw loonadministratie en personeelszaken.

Loonadministratie

Het voeren van een salaris administratie kan tijdrovend en ingewikkeld zijn. Bovendien verandert wet- en regelgeving regelmatig. Het uit handen geven van uw loonadministratie kan u daarom een hoop rust en zekerheid bieden. Door ons uw salarisadministratie toe te vertrouwen maakt u een keuze waar u geen spijt van zult krijgen. Wij zijn op de hoogte van alle (nieuwe) ontwikkelingen en besparen u kostbare tijd en kosten.

Personeelszaken en Advies

Naast ons uitgebreide advies zorgen we er voor dat de nodige gegevens netjes bij de Belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en andere instellingen terecht komt. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen zonder zorgen over het salarisproces. Naast de salarisadministratie zijn er tal van vraagstukken die kunnen spelen wanneer u personeel in dienst heeft. Denk hierbij aan de re-integratie verplichtingen in geval van arbeidsongeschiktheid bij uw personeel, de verplichting om te zorgen voor een veilige werkplek, de mogelijkheden om deze risico’s te beperken (verzekeringen) en het voeren van een gestructureerd, actief personeelsbeleid. Bovendien heeft u als ondernemer inzicht nodig in de kosten van uw personeel. Ook hierbij kunnen wij u prima van dienst zijn.

Diensten van VPS

Loonadministratie en Personeel

Naast de salarisadministratie zijn er tal van vraagstukken die kunnen spelen wanneer u personeel in dienst heeft. Wij helpen u graag met al uw vragen omtrent personeelszaken, loonadministratie en brengen de kosten van personeel graag voor u in beeld. 

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Adres

Mr. F.J. Haarmanweg 53

4538 AN Terneuzen