Belasting- en financieel advies

Belastingen. Niet leuker, wel makkelijker, en vooral helder!
Bij VPS stellen we uw belang centraal. U wilt namelijk niet teveel betalen, maar u wilt wél dat alles netjes en zorgvuldig geregeld wordt. 

Belastingadvies

Advisering is daarin een eerste pijler. Naast advisering verzorgen we ook belastingaangiften. Wij begrijpen dat u als ondernemer onmogelijk van alle fiscale regels en verplichtingen op de hoogte kunt zijn. Dat hoeft ook niet, tenminste, als u een goede adviseur in de hand neemt die uw situatie begrijpt. Laat u daarom door ons adviseren over uw fiscale verplichtingen en mogelijkheden. Hopelijk ontdekt u, net als onze andere klanten, dat u met onze adviezen meer uit uw onderneming haalt. 

Fiscale planning

Een goede fiscale planning kan u geld kan besparen. Wij zijn er om u te adviseren over fiscale mogelijkheden, bijvoorbeeld bij het aankopen van een eigen woning, het starten of overdragen van een onderneming , het aangaan van een samenwerkingsverband, het uitkeren van dividend of meer persoonlijke zaken zoals het opbouwen van voldoende pensioen of het doen van een schenking aan (klein-)kinderen.

Financiële planning

Met onze helikopterview krijgt u van ons advies met betrekking tot uw financiële gezondheid nu en op de lange termijn. Wij geven u onafhankelijk en begrijpelijk inzicht in uw huidige financiële situatie, maar ook in de situatie na overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensionering. Bij financiële planning adviseren wij u als het gaat om uw ondernemingsvorm, pensioen, verkoop- en staking van uw onderneming en uw eigen vermogen.

Diensten van VPS

Belasting- en financieel advies

Wij helpen u graag met al uw vragen omtrent belasting zoals, belasting aangifte, inkomstenbelasting, loonbelasting etc. Wij kijken samen met u welke belastingtaken u zelf kunt uitvoeren en welke u uit handen wilt geven. U wilt namelijk niet teveel betalen, maar u wilt wél dat alles netjes en zorgvuldig geregeld wordt. Wij helpen u hier graag bij!

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Adres

Mr. F.J. Haarmanweg 53

4538 AN Terneuzen