Administratie

Wij begrijpen heel goed dat u als ondernemer al genoeg aan uw hoofd heeft. Daarom bieden wij u een totaalpakket aan administratieve diensten. 

Totaalpakket Administratie

Hierdoor krijgt u meer overzicht en tijd zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk voor uw onderneming is! U kunt uw administratie gedeeltelijk of helemaal aan ons uitbesteden en bij dringende zaken staan wij altijd direct voor u klaar.

Persoonlijk

Als ondernemer heeft u behoefte aan overzicht. Een bijgewerkte administratie en een tijdige belastingaangifte zijn daarom belangrijk. Ook begrijpen we dat u geen behoefte heeft aan ingewikkelde jaarverslagen en onbegrijpelijke adviezen. Daarom bespreken we uw jaarverslag of advies persoonlijk met u door. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de huidige stand van zaken.

Zelf uw administratie doen

Veel klanten kiezen er voor om zelf hun administratie te doen. Met het online pakket van SnelStart heeft u 24 uur per dag. 7 dagen per week toegang tot uw eigen administratie. U kunt zelf bepalen wat u zelf doet en welk gedeelte u door ons laat doen. Door de slimme koppelingen binnen snelstart ontstaat een efficiënte verwerking. Het dashboard geeft snel en helder inzicht en omdat we “ met u meekijken”  heeft u tegelijkertijd betrouwbaarheid van cijfers.

Uw administratie volledig uitbesteden

Als u als ondernemer geen tijd of zin hebt om uw eigen administratie te voeren, dan kunt u dit volledig aan ons uitbesteden. Wij verwerken in dat geval maandelijks of per kwartaal uw administratie in onze administratiesoftware op kantoor. Een andere optie is dat wij bij u op kantoor langskomen om daar uw administratie in uw eigen administratiesoftware bij te werken.

BTW aangifte

Voor veel klanten dienen we de aangifte omzetbelasting in. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf ben u verplicht per maand, kwartaal of jaar aangifte omzetbelasting te doen. Indien nodig, kunnen we u helpen met uw aangifte.

Diensten van VPS

Administratieve planning

Wij helpen u met administratieve diensten, BTW aangiftes en alle andere zaken die om de hoek komen kijken. Met onze planning houdt u het overzicht en worden de aangiftes op tijd ingediend.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Adres

Mr. F.J. Haarmanweg 53

4538 AN Terneuzen